Loppi Blogbag 1-åringen

Publicerad 2014-11-30 21:09:50 i Loppi,

Ännu en blogbag från Loppi, denna gång helt och hållet anpassad till Freya. PERFEKT!
 
 
Kräm från ACO Minicare - En extra fet kräm som behandlar torr hud. Mjukgör och återfuktar. Helt perfekt till både mig och Freya. Nu när vintern kommer, kommer även torrheten och då kan det behövas ett lager med fet hudkräm.
 
Pipmugg från Philips Avent - En droppfri pipmugg som är utformad så att barnet ska kunna hålla i den enkelt själv. Jag ÄLSKAR droppfria muggar eftersom det annars gärna blir mjölk och vatten lite överallt. Och muggar kan man ju inte få för många av heller :)
 
Smakprov från Citroen - En liten bil som är ett smakprov av nya Citroen C4 Picasso - den moderna kombin.
 
Fruktris från Semper - Ett perfekt mellanmål som består av ris och frukt. Freya älskar dessa och dom är helt perfekta att ha med i skötväskan eftersom man kan äta dom rumsvarma.
 
Bamse för de yngsta - En bamsetidning anpassad för barn mellan 1-4 år. Jag läste Bamse som liten och hoppas att Freya också kommer att uppskatta den. Fina bilder och härliga serier.
 
Barnkit från Folksam - Plåster, krämer, osv....allt man kan tänkas behöva utifall olyckan skulle vara framme.
 
Gröt från Semper - Gröt på påse. Freya älskar smoothies på påse så det ska bli spännande att prova denna. Ett perfekt mellanmål eftersom det går att äta rumstempererat. Annars kan man värma gröten i en skål.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda Skog

Jag heter Amanda, är 21 år och bor tillsammans med min sambo Jon och våran dotter Freya som kom till världen 16/8-13. Just nu väntar vi på lillebror/lillasyster i december-14. Följ vår vardag!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela