Lax och tiramisu

Publicerad 2013-01-31 17:56:49 i Mat och bak,

Det har verkligen sina fördelar att spendera några dagar i veckan hemma hos mamma. Eftersom Jon inte äter lax blir det inte så att vi gör det här hemma och därför är det UNDERBART när mamma gör lax till lunch när jag är där, eftersom lax är bland det bästa jag vet! Ångrar dock att jag tryckte i mig en rejäl frukost halv 11 innan lunchen klockan 12 eftersom jag var ganska mätt men ändå....smaskens vare! :)
 
Köpte förresten lite smått och gott till mamma i julklapp, bland annat ett tiramisu-te som jag smakade häromdagen. Kommer från Tefrossa och var hur gott som helst!
 

Gammelbilder

Publicerad 2013-01-31 11:50:46 i Vardagen,

God morgon!
Morgonen startade tidigt med att Chilla ylade som en jävla varg. Jon fick nog vid halv sju och släppte ut henne och sedan var det omöjligt att somna om. Jag släpade mig upp som vanligt, trängde på mig kläder och åkte med in till Ljusdal och mamma där jag däckade i mitt flickrum ända fram till halv 11. SKÖNT!
 
Nu väntar lax, pärer och romsås till lunch och halv två har jag körlektion. En dubbel idag och pengarna bara springer iväg.....men nu är åtminstone både teori- och körprov bokat så förhoppningsvis har jag körkort i mars :)
 
Hittade för övrigt en del fula bilder på datorn här hos mamma och därför bjussar jag på två studsmattebilder när jag är i full färd med att landa på magen ;)
 
 

Äntligen!

Publicerad 2013-01-30 21:13:00 i Vardagen,

ÄNTLIGEN! 
Som jag har längtat och väntat tills att få börja blogga igen och nu har jag tagit tummen ur röven och skapat mig en helt ny blogg, vilket är skönt som attan. Namnet mammandas kommer först och främst från att Jon kallat mig Mammanda den senaste tiden just på grund av att jag ska bli mamma. Sedan har mina kusiner kallat mig Mammanda i många år så det blev två flugor i en smäll :)
 
Bloggen är menad att bli någon slags mamma/vardag/mat/osv-blogg. Alltså ingen renodlad mammablogg utan helt enkelt en personlig blogg, skapad först och främst för min familj och vänner :)
 
DÅ KÖR VI!
 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin när ni ändå är på G! :)

Om

Min profilbild

Amanda Skog

Jag heter Amanda, är 21 år och bor tillsammans med min sambo Jon och våran dotter Freya som kom till världen 16/8-13. Just nu väntar vi på lillebror/lillasyster i december-14. Följ vår vardag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela