Fisk i citronpepparsås
Idag lyxade jag till det litegrann och tog upp torskrygg till lunch. Syrran har lärt mig världens enklaste och godaste fiskrecept och självklart bjussar jag er på det! Naturligtvis är det godare med kokt potatis eller åtminstone riktigt potatismos till men är man lat som mig så funkar faktiskt pulvermos också! ;)
Fisk i citronpepparsås
Ingredienser:
Torsk eller någon annan vit fisk
Creme fraiche (till en förpackning torsk skulle jag rekommendera en stor creme fraiche)
Citronpeppar
Salt
Gör såhär:
Tina fisken och hacka den sedan i mindre bitar.
Koka fisken i lättsaltat vatten i ungefär 10 minuter. Häll av vattnet och tillsätt istället creme fraiche.
Salta och häv på citronpeppar och här snackar vi MYCKET citronpeppar, snåla för guds skull inte!
Rör om och låt det bubbla i några minuter.
Ät tillsammans med potatis av något slag.
