Väääärme

Publicerad 2014-07-26 20:19:24 i Freya 0-1 år, Vardagen,

Vilken jäkla värme alltså....man smälter ju nästan. 
 
Vi försöker i alla fall vara ute så mycket som möjligt trots att det är lite FÖR varmt många gånger. Freya verkar inte lida överdrivet mycket av värmen och det är ju huvudsaken. Vår fina tjej, som lär sig nya saker varje dag, som säger "titta" och "ging ging" eller "ding ding" när hon ser gungan, haha. De senaste dagarna har hon även börjat gå mer och mer utan stöd. När den ena släpper knatar hon på till den andra och slänger sig i famnen och tjuter av skratt. Gullungen.
 
Idag åkte vi en sväng till Fönebo för att bada. Det var sjukt mycket folk, eller ja, bilar i alla fall, men det var ju inte trångt på stranden så det gjorde inte så mycket. Freya badade på med pappsen och tyckte det var helkul. Det blev dock bara 1,5 timme innan vi begav oss hemåt igen för middag.
 
Nu sover stumpan och jag och Jon försöker få till någon slags svalka här inne. Det är liksom 28 grader varmt inomhus så nu är både fönster och balkongdörr öppna så får vi hoppas på att det är mer än insekter som tar sig in :)
 
 
Hittade för övrigt Freya på TV-BÄNKEN imorse!!! Hallå liksom...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda Skog

Jag heter Amanda, är 21 år och bor tillsammans med min sambo Jon och våran dotter Freya som kom till världen 16/8-13. Just nu väntar vi på lillebror/lillasyster i december-14. Följ vår vardag!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela