Tidig morgon och kiss

Publicerad 2014-09-11 20:16:12 i Freya 1-2 år, Vardagen,

Helluuuu.
Veckorna går fort minst sagt, trots att vi inte gör så mycket. Idag startade vi dagen 05.40 för det tyckte Freya kändes väldigt passande. Hon fick komma över till vår säng där hon kissade ner både den och sig själv. Ni vet en sån där underbar morgon. Inte blev det bättre av att en blöt unge försökte rymma från skötbordet heller. Haha, aaahhhh....ANDAS.
 
Vid halv 7 satt vi nere i köket och åt frukost. Sedan vinkade vi av Jon som åkte på jobbet, lekte lite och gick sedan och la oss igen. Fick brottas med henne i en halvtimme men tillslut somnade hon och sov fram till halv 10. Såååå skönt. 
 
Efter att Freya fått lunch klädde vi på oss och åkte in till Ljusdal där vi uträttade lite ärenden och sedan hämtade upp Jon på jobbet för att åka iväg och käka lunch. Det är inte heller det ultimata med en otålig 1-åring som bara vill upp från stolen. Ja ja, vi slängde i oss maten på ett par minuter och åkte därifrån, haha. Romantiskt och bra.
 
Hela eftermiddagen spenderade jag och Freya hemma och när Jon sedan kom hem från jobbet åkte vi direkt till hans föräldrar eftersom Freyas farfar fyller år idag. Nu sitter vi här hemma, proppmätta av både smörgåstårta, vanlig tårta och massa fika. Freya har somnat och jag inväntar Hela Sverige bakar. Imorgon är det FREEEEDAG!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda Skog

Jag heter Amanda, är 21 år och bor tillsammans med min sambo Jon och våran dotter Freya som kom till världen 16/8-13. Just nu väntar vi på lillebror/lillasyster i december-14. Följ vår vardag!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela