Pigg och glad

Publicerad 2014-03-22 19:03:42 i Freya 0-1 år, Vardagen,

Hej!
En riktigt usel natt kompenserades med en väldigt bra dag. Det var en helt annan Freya som vaknade imorse, pigg och glad var hon och det har inte varit mycket gnäll alls idag...typ ingenting faktiskt. Hon har busat, lekt, skrattat och bara varit den där Freya som vi älskar. Vi älskar gnälliga Freya också men nog är det roligare när hon är glad ;)
 
Idag har det varit kanonväder ute så vi gick ut alla tre i solen. Freya satt i vagnen och fipplade på med sina leksaker och verkligen njöt verkade det som. Det blev dock inte mer än en halvtimme eftersom det var var lunchdags för oss alla tre. Efter en stor lunch och ett härligt bad för stumpan somnade hon gott och sov i en timme på eftermiddagen.
 
Nu är hon lagd för kvällen och vi håller alla tummar vi har för en bättre natt. Hoppas att hon åtminstone kan sova i sin egen säng för det är inget vidare att ha en härjande och ledsen unge bredvid sig....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda Skog

Jag heter Amanda, är 21 år och bor tillsammans med min sambo Jon och våran dotter Freya som kom till världen 16/8-13. Just nu väntar vi på lillebror/lillasyster i december-14. Följ vår vardag!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela