Happy birthday

Publicerad 2014-07-24 19:13:29 i Freya 0-1 år, Graviditeten, Vardagen,

Hej!
Igår var det alltså dags för ultraljud. Freya lämnade vi hos Malle medans vi begav oss mot sjukhuset. Allting såg jättebra ut, bebisen sprattlade på för fullt och sparkade på rätt bra när vi gjorde ultraljudet. Det var väl jobbigt att magen trycktes ner här och där kan jag tänka mig ;) Jag känner för övrigt sparkarna så mycket tydligare denna gång till skillnad från när jag var gravid med Freya. Då kom sparkarna sent och var väldigt svaga men nu börjar det kicka på riktigt ordentligt. Det kan ju dock ha att göra med att moderkakan ligger i bakvägg denna gång, sist låg den i framvägg :)
 
Idag fyller Jon år så jag klev upp med Freya imorse så han fick sovmorgon. Medans Freya tuggade i sig macka efter gröten slängde jag ihop en pannkakssmet som fick stå i kylskåpet fram tills Jon vaknade. Sedan blev det pannkaksfrukost, mmmm :) Annars har vi väl bara fikat och slappat idag. VARMT är det i alla fall!
 
Imorgon tar vi oss säkert iväg till något bad. Utebadet kanske?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda Skog

Jag heter Amanda, är 21 år och bor tillsammans med min sambo Jon och våran dotter Freya som kom till världen 16/8-13. Just nu väntar vi på lillebror/lillasyster i december-14. Följ vår vardag!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela