Trött suris

Publicerad 2014-02-08 16:23:46 i Freya 0-1 år, Vardagen,

Hej!
Idag blev det åter igen en tidig morgon. Kvart i 6 vaknade Freya och att sedan somna om fanns liksom inte i hennes värld. Efter några försök släpade vi oss upp allihopa, degade i soffan fram till 8-tiden då vi somnade alla tre i våran säng. Freya vaknade dock efter 45 minuter och då var det bara till att kliva upp igen. 
 
Igår när vi var hos Kristin provade ju Freya Elsas gåstol, vilket hon tyckte var jättekul. Därför var det så perfekt att jag hittade en billig och fin på "Köpes-säljes" på facebook igår. Vi hämtade den imorse och sen har Freya skuttat omkring här hemma. Superduktig är hon och det lär ju bara bli bättre och bättre :)
 
Nu är det dock en sur tös vi har här hemma. Hon har inte sovit mycket alls idag och vaknade såklart efter en halvtimme nu på eftermiddagen.....SKITSUR. Tårarna sprutade på henne och tillslut blev det Babblarna som gjorde henne lugnare. Nu har Jon tagit med henne till sovrummet för att försöka få henne att sova en stund till eftersom han också ville vila. Hör dock hur hon bökar på där inne så vettefan om det kommer att gå. Annars blir det nog en tiiiiiidig kväll.....och en tidig morgon?
 
Ikväll blir det Mello och QX-galan. Med chips och dipp!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda Skog

Jag heter Amanda, är 21 år och bor tillsammans med min sambo Jon och våran dotter Freya som kom till världen 16/8-13. Just nu väntar vi på lillebror/lillasyster i december-14. Följ vår vardag!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela